Els estels

Un nen jueu i una nena musulmana es troben al parc i de seguida descobreixen que comparteixen la mateixa passió per les estrelles. Però els seus pares no volen comprendre-ho… En Jacob ha de cuidar-se de les seves germanetes i aprendre a portar el negoci familiar, però ell està tot el dia pensant en els estels i fascinat amb els misteris de l’espai. El seu somni és ser astronauta. L’Aisha també ha de cuidar-se dels seus tres germans i respectar la seva cultura familiar, però la seva passió pels estels és tan gran que mai perd l’oportunitat de descobrir els secrets de l’univers. Quan els seus camins es creuen al parc, els nens es fan inseparables, “com estels bessons”. Però l’amistat que es forja entre ells no és acceptada pels adults… Després de tot, en Jacob és jueu i l’Aisha, musulmana..

Jacques Goldstyn (autor) ens parla, amb molta tendresa i humor, de les diferències culturals  i sobretot emfatitzant el que ens uneix més que el que ens separa. Destaca la importància de creure en els somnis, d’aferrar-se a ells i perseguir-los, sense importar els obstacles que la vida, i els adults, puguin posar en el nostre camí.

 (Ed. Joventut)

A partir de nou/deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *