En un pot de vidre

“Liam, un petit conill, és col·leccionista. Recull coses extraordinàries, com plomes i pedres en forma de cor, i les guarda en un pot de vidre per reviure aquests moments sempre que vulgui. Quan coneix l’Evelyn, junts recol·lecten tot allò que és extraordinari: l’arc de Sant Martí, el so de l’oceà i el vent quan bufa abans que nevi. Un dia, però, l’Evelyn ha de marxar a una altra ciutat, i el Liam ja no creu que sigui tan divertit omplir els pots tot sol… ara què farà?”

Deborah Marcero (autora i il·lustradora) ens explica una història preciosa sobre el poder dels records i la màgia de l’amistat.

Resultat d'imatges per a "En un pot de vidre" (Ed. Astronave)

A partir de set anys.

Resultat d'imatges per a "En un pot de vidre"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *