Truman

“La tortuga Truman viu en un pis d’una bulliciosa ciutat, amb la seva propietària, la Sara. Un dia, s’adona que la nena li ha deixat set mongetes verdes al seu plat (dues més de l’habitual) i comença a sospitar que alguna cosa diferent està a punt de passar. També veu com la nena prepara una motxilla més gran que de costum, i després es fa un petó al dit, l’hi acosta a la closca i li diu “Sigues valent!”… A continuació, la Sara se’n va i, per primera vegada, puja a l’autobús número 11 que va cap al sud.

Truman espera, mirant per la finestra que torni la nena i, després d’esperar, i esperar, i esperar molta estona, decideix anar a buscar-la!

Surt del terrari enfilant-se per unes pedres, arriba a l’ampit de la finestra, camina lentament, puja pel braç del sofà, llisca per una bota d’aigua i lluita contra les joguines de la Sara que estan escampades per la catifa.

Aconseguirà aquesta valenta tortuga reunir-se amb la nena?”

 Jean Reidy (autora) i Lucy Ruth Cummins (il·lustracions) ens expliquen una història d’amistat entre una nena i la seva tortuga.

Traducció: Maria Lucchetti

 (Ed. EntreDos)

A partir de quatre/cinc anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *