Amb calma. 50 històries naturals

“La natura que ens envolta fa meravelles. Dia rere dia, hora rere hora, centenars de transformacions meravelloses ocorren just davant nostre. Però no sempre és fàcil adonar-se’n i veure-les…”

Rachel Williams (text) i Freya Hartas (il·lustracions) ens presenten 50 històries de la natura que podem observar pels carrers, places i jardins de la ciutat, o pel camp. Són transformacions que, fins i tot, algunes les podem veure des de la finestra de casa. Cada dia succeeixen fenòmens formidables que només podem copsar si ens deturem un moment i no tenim pressa.
Alguns dels fets que s’expliquen al llibre tenen a veure amb fenòmens naturals (es forma un arc de Sant Martí, una onada creix, es forma un núvol, etc.), d’altres fan menció a la flora (una catifa de campanetes, les fulles del cirerer cauen a terra, els nenúfars s’obren en un estany, etc.) i els fets més increïbles es refereixen als animalons (un talp s’avitualla de cucs de terra, el gat i la rata, un mosquit fa una petita excursió, etc.).

Surt a l’aire lliure i fixa’t en tot el que pots arribar a descobrir si et prens les coses amb prou calma!!

Traducció: Maria Cabrera Callís

 (Ed. Flamboyant)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *