El llibre de Gianni Rodari. Contes, versos i vida

Aquest any es celebra el centenari del gran Gianni Rodari, un dels millors autors per a nenes, nens i pedagogs de tots els temps. En un mateix volum es recopilen els millors contes, els poemes més coneguts, 20 relats nous que expliquen la seva vida i tot un seguit de pàgines especials per explicar el seu concepte de fantasia, d’educació, d’escola, d’infància, de lectura. Il·lustrat per Marta Altés.   Traducció: Yannick Garcia

 (Ed. Blackie Books)

A partir de vuit anys.

3 thoughts on “El llibre de Gianni Rodari. Contes, versos i vida

  1. Sandra Brown

    Hola Montse!
    Me l’estic llegint i m’està agradant molt, un recull molt interessant.
    Sandra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *