Vols ser la meva amiga?

“A la Lea no li agrada gens la seva casa nova. És lluny de tot, al costat d’un camp de patates (o de ves a saber què). I a més no té amics. Però la Lea és llesta i sap que, per trobar-ne de seguida, només li cal la informació precisa. Per això un dia agafa paper i bolígraf i redacta el test més divertit del món per trobar la seva nova millor amiga: Què t’agrada més, la maionesa o el quètxup? Ets més de parlar o d’escoltar? Prefereixes una amiga que se t’assembli o una que sigui totalment diferent de tu? Per a què serveixen els amics? Carregant-se de valor, es repeteix: «Estic sola, però no soc tímida! Ho aconseguiré!». Ho aconseguirà?”

Susie Morgenstern (autora) i Claude K. Dubois (il·lustracions) ens parlen de l’amistat, de la timidesa, de compartir i sobre com podem tenir sorpreses inesperades.

Vols ser la meva amiga? – Blackie Books (Ed. Blackie Books)

A partir de set/vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *