L’última grua de paper

“1945, Hiroshima. L’Ichiro és a casa del seu millor amic, Hiro, quan llencen la bomba. Enmig de la devastació, els dos nois troben la Keiko, la germana petita d’en Hiro. Tots tres busquen ajuda, però les ferides d’en Hiro no el deixen seguir endavant i el seu amic Ichiro s’ofereix per fer-se càrrec de la nena. Setanta anys després, els records i una promesa trencada persegueixen els darrers anys de vida del vell Ichiro. Mizuki, la seva neta, està decidida a ajudar-lo. La llegenda diu que si tens paciència per arribar a fer mil grues de paper, aconseguiràs el que desitges. I ara només en queda una grua de paper per doblegar”.

Kerry Drewery (autora) ens explica una història sobre la valentia i l’esperança, narrada en prosa, vers lliure i haikus.

ÚLTIMA GRUA DE PAPER, L' (Ed. Bambú)

A partir de dotze/tretze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *