El Guardalluna

L’Emili té una nova tasca com a Guardalluna: vetllar per la Lluna i perquè la seva llum arribi a tots els animals nocturns. Però què passa quan la Lluna comença a minvar a poc a poc, fins a desaparèixer?

L’Emili se sent molt orgullós de la seva nova feina com a guardià de la Lluna, però s’inquieta en veure que nit rere nit la Lluna va minvant… Després de diverses recerques, xerrades amb els veïns i molta preocupació, l’Emili aprèn que, a la vida, les coses vénen i van -i que això no està tan malament.
Enamora’t d’aquest ós polar dolç i conscienciós, la Lluna i la connexió especial que comparteixen.

Zosienka (autora) ens explica una història commovedora i màgica, ideal tant per a explicar als més petits les fases de la Lluna, com per a acompanyar-los fins als dolços somnis.

 (Ed. Joventut)

A partir de sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *