Gisela de vidre

“La Gisela era una nena molt especial: diferent, única i fràgil. Era una nena de vidre. Tothom la mirava amb curiositat i l’admirava. Però, a mesura que va anar creixent, la seva transparència va començar a incomodar els adults. La Gisela sempre mostrava el que pensava, el que sentia, i tothom es veia amb cor d’opinar i jutjar-la. És possible viure així? La Gisela no era feliç i va decidir deixar casa seva i marxar. Volia trobar una nova ciutat on ningú no la jutgés, per poder viure tal com era: transparent, sincera i sense secrets. Qui ho sap!”

Beatrice Alemagna (autora)  ens parla, a través d’aquesta tendra història, de la importància d’acceptar-nos com som. Partint dels seus collages combinats amb dibuix a llapis i amb l’encert de les composicions en fulls transparents, l’autora ha sabut dibuixar tant la fragilitat com la raresa que ens defineix com a éssers humans.

Traducció: Francesc Massana

Gisela de cristal: Amazon.es: Alemagna, Beatrice: Libros (Ed. Libros del Zorro Rojo)

A partir de nou anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *