Atrapamirades

“Mentre els adults vivim enganxats als dispositius mòbils, ens estem perdent «coses meravelloses». Però algú ha descobert com recuperar la veritable comunicació!”

Marina Núñez (text) i Avi Ofer (il·lustracions) ens expliquen una història que és el mirall de la realitat en què moltes nenes i nens s’hi veuen reflectits cada dia, amb la societat enganxada als dispositius mòbils. Però per infinita que sigui l’oferta de trucades, missatges, fotografies, música, xarxes socials, aplicacions i pàgines web per les quals podem navegar, res es pot equiparar a «les coses més meravelloses» que es poden veure, no a través d’una pantalla, sinó de la retina.

Finalista del XII Premi Internacional Compostela.

Atrapamirades (Ed. Kalandraka)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *