A la recerca de la flor milesclats daurada

“En Guillot és un enamorat de la natura. Li agrada molt passar l’estona entre plantes i llibres de botànica. Un dia descobreix una flor misteriosa: la milesclats daurada, una planta tan poc comuna que gairebé ningú l’ha vista. Per fi es presenta la gran aventura que esperava! En Guillot ho té clar: l’endemà, l’anirà a cercar.

Benjamin Flouw (autor) ens presenta una història que parla del valor dels boscos i les plantes, de la bellesa de les muntanyes, de l’art de l’observació, de l’amistat… però, sobretot, de la importància de saber cuidar la nostra natura. Una invitació a apreciar-la encara més, gràcies a les guies il·lustrades d’arbres i flors, a més d’activitats per practicar a l’aire lliure.

A LA RECERCA DE LA FLOR MILESCLATS DAURADA | BENJAMIN FLOUW ... (Ed. Coco Books)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *