Quin joc més bèstia!

Des de la fundació de la revista Cavall Fort, l’any 1961, Joaquim Carbó no ha parat d’escriure contes per als més menuts i els que ja no ho són tant. Pel camí s’ha convertit en l’autor de literatura infantil i juvenil més important per a unes quantes generacions (qui no ha llegit La casa sota la sorra?), i la seva ploma no s’atura. Aquest recull combina la tria d’autor, per deixar constància d’aquests gairebé seixanta anys de publicacions, i contes inèdits, perquè Carbó és un autor que no ha deixat mai d’escriure i de generar nous lectors.

Llegint les seves històries et sens com si caminessis pel seu barri i ell mateix t’anés explicant anècdotes de cadascun dels racons, de les persones i dels animals que per allà es veuen, ja siguin quissos, coloms o formigues.

Joaquim Carbó té un estil tranquil, didàctic, absent de moralina i que ens fa reflexionar sobre la nostra pròpia realitat.

QUIN JOC MÉS BESTIA! - Librerías Espacio Lector Nobel (Ed. Comanegra)

A partir de nou anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *