Cargol

La majoria de les persones pensen que els cargols són lents. Però jo em sé la història d’un cargol que va arribar a la cantonada, i encara més enllà…

Malgrat el que el seu nom pot suggerir, en Cargol no és un cargol normal, de fet és el cargol més ràpid de tot l’hort. A més a més, a en Cargol li agrada somiar: per exemple li encantaria arribar fins al garrofer a l’altre costat de la tàpia. Un dia començarà el seu viatge, carregant el seu bon humor, el seu esperit possibilista i un indestructible desig de viatjar. Les paraules de Pablo Albo (autor) segueixen amb empatia les aventures d’aquest alegre cargol, mentre que, en les il·lustracions de Pablo Auladell, l’hort cobra vida a través de la sèrie d’animats i cantadors insectes que l’habiten.

CARGOL (Ed. A buen paso)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *