Señor Grande, Señor Pequeño

“Quan el Sr. Gran i el Sr. Petit estan junts fan coses increïbles. Van en bicicleta, donen de menjar als ocells i s’expliquen històries fantàstiques. Però un bon dia, uns murmuris amenacen de trencar la felicitat dels dos amics Per què vesteixen amb aquests colors tan cridaners? I com poden portar-se tan bé si són tan diferents?”

Beatriz Dapena (autora) i Àlex Meléndez (il.lustracions) ens expliquen una commovedora història que posa en alça el valor de la diferència i ens recorda que de vegades, per vèncer els prejudicis, només cal posar-se un barret.

Àlbum guanyador de la XXXIX Edició del Premi Destino Apel.les Mestres.

Resultat d'imatges per a "Señor Grande, Señor Pequeño" (Ed. Planeta)

A partir de sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *