La cerca de la Colette

“La família de la Colette s’acaba de mudar al barri de Mile End. Quan la seva mare li nega una vegada més tenir una mascota, la petita s’enfada i li dóna una puntada a una caixa buida, que vola fins al pati veí. Allí es troba amb dos nens, que li pregunten què fa. Per timidesa, la Colette menteix una mica: diu que ha perdut la seva mascota, una periquita. Preocupats, els veïns s’ofereixen a ajudar-la en la seva cerca, a la qual s’uniran més i més nens. La Colette no podrà evitar que la seva mentida creixi i creixi sense parar…”.

Amb excepcional delicadesa i sensibilitat, Isabelle Arsenault (autora) ha creat una divertida història sobre el poder de la imaginació, que ens permet jugar i així ens ajuda a acceptar-nos, a entendre’ns i, sobretot, a ser feliços.

 (Ed. La Casita Roja)

A partir de sis anys.

One thought on “La cerca de la Colette

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *