Bitxopoemes i altres bèsties

Leire Bilbao (autora) i Maite Mutuberria (il·lustracions) ens presenten aquesta obra que es compon de gairebé cinquanta propostes poètiques organitzades en quatre apartats: poemes voladors, poemes d’aigua, poemes que repten i poemes rugents. Trobem aspectes de la vida quotidiana amb imaginació, enginy i sentit de l’humor.

Amb una rima juganera i un ritme contagiós, aquestes composicions conviden a ser recitades i cantades col·lectivament. Aquests versos, adaptats al català per Jaume Subirana , destaquen per la seva musicalitat, les onomatopeies dels sons dels animals, els jocs de paraules  i altres recursos literaris.

Les il·lustracions són un collage original amb aplicacions de paper, tipografies i fotografies, taques de colors…

Resultat d'imatges de bitxopoemes (Ed. Kalandraka)

A partir de set anys.

“Una pila de formigues
s’han posat a caminar:
van en fila totes juntes
cap a dins del llibre en blanc
[Fragment de Formigues]”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *