Duna. Diari d’un estiu

“Hola. Em dic Duna i aquest és el meu diari d’estiu. Estic amb les meves dues germanes a casa l’avi, un malcarat. La mare ens ha deixat tirades en aquest poble blanc i blau davant del mar i el mestre de l’escola m’ha posat com a deures que escrigui tot el que em passi abans d’entrar a l’institut. No ho negaré: semblava que seria l’estiu més avorrit de la meva vida. Ara, però, entre la colla baliga-balaga, els secrets de l’avi, i un noi súper interessant que he conegut al bosc, sembla que la cosa es va animant. Tot apunta que aquest serà un estiu especial, de descobertes, d’aquells que fan créixer”.

Muriel Villanueva (autora) i Ferran Orta (il·lustracions) ens parlen de la discreció, del respecte al lloc de cadascú i de la identitat particular de les persones. Una lectura deliciosa i plaent.

Resultat d'imatges de duna diari d'un estiu (Ed. Babulinka Books)

A partir de dotze anys.

Ja ha sortit la continuació: “Dunes. Diari d’un altre estiu”

Ja fa dos anys que escric aquest diari i em sembla que ha esdevingut meu segon millor amic. El primer segueix sent el Max; ara que tenim catorze anys, la nostra amistat ha madurat però l’amor que sento per ell s’està posant interessant i… una mica complicat. A més, no hi ha qui desenganxi la mare del Manel, que té un fill petit, i a sobre l’avi Ignasi s’ha enamorat. Per si tot això fos poc, el poble està en perill: una empresa promotora es proposa de canviar greument el preciós paisatge de Dunes; la nostra colla baliga-balaga, però, hi té molt a dir!

Resultat d'imatges de dunes villanueva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *