A cals veïns

“Pingüins que arriben, la senyora pop que se’n va, un arbre que creix per la finestra, un drac que es convida a casa de les seves parentes, les serps, una ovella que vola sobre una escombra màgica, un estruç que balla, un gos Pare Noel, lleons aristòcrates, fantasmes i una bruixa… Tot això alegra la fantàstica vida quotidiana dels meravellosos veïns. Les pàgines es giren i els murs cauen. Veniu a visitar l’edifici més alegre del barri!”

Hélène Lasserre (autora) i Gilles Bonotaux (il.lustracions) ens presenten una història amable, divertida i plena de detalls. És un cant a la diversitat, la convivència i la tolerància.

Resultat d'imatges de A cals veïns (Ed. BiraBiro)

A partir de vuit anys.

Resultat d'imatges de A cals veïns

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *