Petra

“És una muntanya? És una illa? És Petra! Una petita pedra que es creu que és una majestuosa muntanya… fins que un gos la recull per jugar amb el seu amo i acaba anant a parar a un niu d’ocells. Segueix creient que és una muntanya? No, Petra ara és un ou! Un ou dins d’un món ple de possibilitats. Després cau en un estany i es converteix en una illa increïble… i finalment en la mascota d’una nena. Què serà demà Petra? Qui sap?!

Marianna Coppo (autora) ens presenta una història carregada d’optimisme i humor per conversar sobre allò que volem ser. Hi ha moltes opcions i totes són igual de fantàstiques. Tu pots ser el que vulguis. I si la vida et presenta un problema, fes com Petra: canvia de perspectiva!

 (Ed. Joventut)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *