Una guineu. Un llibre (de por) per comptar

Una guineu afamada, dos ulls astuts, tres gallines rodanxones…, així comença aquest llibre per comptar que relata l’aventura, o desventura, d’una guineu que entra a un galliner buscant menjar. En un corral il·luminat per la lluna, s’escolten “sis passos a l’aguait, set cops a la porta…”, i així successivament. A cada pàgina hi ha quelcom diferent per comptar i, per aconseguir-ho, l’autora, Kate Read, ha escollit paraules molt significatives que impulsen als lectors a passar ràpidament la pàgina per veure com avança la guineu i qui serà el seu destí final. Destaquen les precioses il·lustracions a doble pàgina, mescla de collage i pintura, que realcen les textures i impregnen les escenes de dramatisme i emoció.

Resultat d'imatges de Una guineu. Un llibre (de por) per comptar (Ed. Libros del Zorro Rojo)

A partir de quatre anys.

Imagen Imagen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *