El Cuquedo

Per què tots els animals van d’una banda a l’altra de la selva sense parar? Qui deu ser, el Cuquedo? Algú que sap espantar-los?!

Clara Cunha (text) i Paulo Galindro (il·lustracions) ens expliquen una història divertida que podem utilitzar per a aconseguir que els infants coneguin els animals i aprenguin que no cal tenir por. El text juga amb les repeticions, perquè els infants intueixin què succeirà a continuació i participin de la història. Les il·lustracions són magnífiques.

Resultat d'imatges de El Cuquedo (Ed. del Pirata)

A partir de cinc anys.

El cuquedo ara vol trobar una parella i poder espantar conjuntament. Així que decideix preguntar als diferents animals de la selva si es volen casar amb ell. Però compte!, només podrà ser la seva parella, qui sàpiga espantar de veritat!

Cuquedo, espantar, animals de la selva, que ens fa por, humor, animals, amor (Ed. del Pirata)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *