Una cançó de molt lluny

“En Nick té un secret. Al soterrani de casa seva sona una cançó misteriosa. I val més que no ho sàpiga ningú, d’on surt aquesta música. Cada dia a classe veu la Frank, una nena que també té un secret. Se sent sola, però no ho vol dir a ningú. Una tarda, en Nick descobrirà el secret de la Frank. I ella, el d’en Nick. Però tots els secrets contenen perills: en aquest soterrani hi ha finestres que donen a altres mons i éssers que les volen travessar. I només en Nick i la Frank els poden aturar”.

A.F. Harrold (autor) i Levi Pinfold (il·lustracions) ens expliquen una història  extraordinària d’amistat, plena d’aventures, perills, dubtes, molta màgia, imaginació i, per què no dir-ho, també molta por.

Traducció: Xavier Pàmies

Resultat d'imatges de cançó de molt lluny (Ed. Blackie Books)

A partir de dotze anys.

Resultat d'imatges de cançó de molt lluny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *