Sota les onades

“En l’aparent senzillesa d’una trobada al mar sorgeix el conflicte interior en cada un dels personatges. La vergonya, la por, el rebuig… Per resoldre-ho només es pot fer una cosa: anar a les profunditats, buscar els tresors amagats, obrir bé els ulls i mirar atentament. Potser així descobrirem de què som realment capaços, com de meravellosa és la vida i què és realment important”.

Meritxell Martí (text) i Xavier Salomó (il·lustracions) ens expliquen una història íntima i emotiva que amaga moltes lectures i transporta a infants i adults a afrontar els conflictes interiors amb amor i confiança.

Les il·lustracions parlen per elles mateixes, ens porten a somiar i a imaginar què està passant, però sempre amb un cert misteri.

Resultat d'imatges de sota les onades (Ed. Flamboyant)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *