La colección del abuelo

“Un llobató, en arribar a casa de l’avi, s’asseu a la seva butaca preferida i s’adona que hi ha un vell àlbum de fotografies. L’agafa, l’obre lentament, descobreix fotografies de moltíssims llocs i persones i es pregunta com és que l’avi no li ha dit mai que té tants amics. L’avi s’hi asseu amb ell i comença a explicar-li una a una totes les fotografies”.

Javier García Sobrino (text) i Bruna Valls (il·lustracions) ens expliquen una faula on els personatges tenen cos de persona i cares d’animals, la qual cosa ens fa pensar i ens aporta pistes sobre com són i quins trets tenen. Hi ha un cert misteri i és al final de la història quan tot té sentit.

Les il·lustracions són magnífiques.

Obra guanyadora del VII Premio Internacional Álbum Ilustrado Edelvives 2018.

Resultat d'imatges de La colección del abuelo (Ed. Edelvives)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *