Un Lleó golafre o com menys serem, més riurem

“Hi havia una vegada un lleó famolenc, un pingüí (bé, estava aquí…), un gatet de colors (podria haver jurat que ho acabo de veure …), un ratolí marró (ara, espera un segon …), un conill  amb orelles caigudes (val, això és simplement ridícul), una granota, un ratpenat, un porc petit, un porc una mica més gros, una ovella llanuda, un coala, una gallina i també una tortuga. Escolta! Què està passant aquí…

El lleó molt famolenc està llest per gaudir d’un dia emocionant amb els seus amics. Però, de sobte, els seus amics comencen a desaparèixer a un ritme alarmant! Algú està robant als amics del lleó famolenc, o qui és el culpable?”

Lucy Ruth Cummins (autora) ens explica una història que ens farà riure i ens sorprendrà al mateix temps. Ens convida a participar en l’aventura fent hipòtesis de per on anirà la història…

Traducció: Fina Marfà

Resultat d'imatges de lleo golafre   (Ed. Corimbo)

A partir de sis/set anys.

Resultat d'imatges de lleo golafre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *