El llop, l’ànec i el ratolí

“Un ratolí passeja pel bosc i, de sobte, un llop se’l menja sencer! I, ai, uix!, a dins de la panxa del llop tot és fosc. El ratolí està espantat i fa soroll fins que, de sobte sent algú que crida: “qui fa aquest soroll i no em deixa dormir?!”. A dins de la panxa del llop també hi ha un ànec que estava dormint. L’ànec ja fa temps que viu dins de la panxa del llop i comença a explicar al ratolí que bé que s’hi viu…”

Marc Barnett (autor) i Jon Klassen (il·lustracions)  ens presenten una divertida paròdia que explica per què el llop udola a la lluna. Les il·lustracions són magnífiques.

Traducció: Susana Tornero

Resultat d'imatges de llop, l'ànec i el ratolí (Ed. Joventut)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *