Edison. Dos ratolins a la recerca d’un tresor

“Motivat per una antiga història familiar, en Pau busca l’ajut d’un professor de la Universitat dels Ratolins per investigar un aparell capaç de submergir-se fins a les profunditats de l’oceà. Junts iniciaran un laboriós procés d’estudi que el portarà a trobar una arqueta perduda al mar amb una sorpresa en el seu interior. Com en els altres llibres de la sèrie, iniciem un viatge entre la ficció i no ficció, en aquest cas per fer un acostament a Thomas Edison, amb altres referències d’inventors que van contribuir a l’aparició de la primera bombeta”.

Torben Kuhlmann (autor) aconsegueix submergir el lector en un apassionant viatge entre la història i la fantasia.

Traducció: Susana Tornero

Resultat d'imatges de Edison. Dos ratolins a la recerca d'un tresor (Ed. Joventut)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *