Què en fas, d’un problema?

“Per a què serveixen els problemes? Ens repten, ens modelen, ens empenyen i ens ajuden a descobrir la nostra fortalesa, valentia i capacitat. Encara que no sempre els vulguem, els problemes ens podem transformar de maneres inesperades. Aleshores, què en faràs, del teu problema? La decisió és només teva”.

Kobi Yamada (text) i Mae Besom (il.lustracions) ens expliquen la història d’un nen que té un problema. És el mateix protagonista del llibre “Què en fas, d’una idea?”.

Les il·lustracions són magnífiques, predominen en blanc i negre, i els colors apareixen quan el nen ja sap què fer amb el seu problema. Un bon llibre per reflexionar i parlar dels problemes reals i de com enfrontar-s’hi.

Resultat d'imatges de que en fas d'un problema birabiro (Ed. BiraBiro)

A partir de nou anys.

Podeu veure les primeres pàgines clicant en aquest enllaç:

Imagen relacionada (Ed. BiraBiro)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *