La fruita és meva

“Un dia, en la part més profunda de la jungla, cinc elefants descobreixen un nou arbre, un arbre molt alt, i a la part més alta de l’arbre es troba la fruita més deliciosament deliciosa que qualsevol d’ells ha vist alguna vegada. «MEVA!«, Crida cada elefant. «Meva, meva, meva, meva, MEVA!» Però, qui arribarà primer?

Cadascun dels elefants elabora la seva estratègia particular per poder arribar al més alt de l’arbre i aconseguir el tresor. Però tots els elefants van fracasant en el seu intent solitari. No obstant això, paral·lelament a aquestes expedicions individuals dels elefants, descobrim com les criatures més petites de la jungla, els ratolins, s’han organitzat per aconseguir assaborir la cobejada fruita. Els elefants aviat s’adonaran que tenen molt a aprendre d’aquest petit grup de ratolins”.

Anuska Allepuz (autora) ens narra una història sobre el treball en equip i sobre la importància de cooperar.

Resultat d'imatges de la fruita és meva allepuz anuska (Ed.Andana)

A partir de cinc/sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *