Escolto el món…

D’on prové la música? Quin és el funcionament de l’orella? Què és un DJ, un decibel? I el llenguatge de signes? Com es classifiquen les veus a l’òpera? Tot el món dels sons s’explica en aquest àlbum.

Amb unes il·lustracions modernes i originals, de colors fluorescents, aquest llibre ens explica tot sobre la mecànica de l’orella i sobre els sons de tot tipus. Les músiques, la veu humana, els sons de la ciutat, els sons ultralleugers dels ratpenats, els sons del cos humà…

L’infant s’enfronta al descobriment del món a través de l’oïda. Aquest magnífic àlbum, de Romana Romanyshyn i Andriy Lesiv (text i il.lustracions), també és una delícia per als l’ulls. Es tracta d’una obra creativa i sensible que no deixarà ningú indiferent.

Traducció: Pedro Alcalde.

Resultat d'imatges de Escolto el món... (Ed. ZahorÍ)

A partir de vuit anys.

Resultat d'imatges de Escolto el món...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *