El progrés no s’atura mai

Pascale Hédelin (autor) i Felix Rousseau (il.lustracions) ens presenten aquest llibre  que dedica cada una de les seves pàgines dobles a la història d’un aparell o objecte quotidià: el veiem representat en diversos períodes i en les principals etapes de la seva evolució.

Una manera emocionant d’entendre com, per exemple, passem d’escriure sobre una taula d’argila a l’e-book, o de la bicicleta d’equilibri a la bicicleta elèctrica, i de la cambra fosca a la càmera digital d’avui dia.

Les il·lustracions ajuden a entendre, a primer cop d’ull, els avenços tecnològics que han canviat la manera com vivim. Cada imatge, que va acompanyada d’un breu text explicatiu, descriu les principals característiques i funcions dels aparells presentats.

Resultat d'imatges de progres no s atura mai (Ed.  Zahorí Books)

A partir de nou anys.

Resultat d'imatges de progres no s atura mai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *