La Casa de les Quatre Estacions

Una família va a la recerca d’una casa en el camp i s’enamora d’una vella mansió que s’aixeca entre altes herbes i arbres. Necessita algunes reformes i, entre el fuster, el paleta i el soldador la deixen com a nova, però també fa mancada pintar-la. La família es posa d’acord en què seria més divertit pintar-la ells, però cadascun la vol d’un color i, per si no fos poc, en la ferreteria solament tenen tres colors: vermell, blau i groc. Però al pare se li ocorre una idea: «Ara aneu a veure –va dir– quantes coses passen quan es barregen els colors» i de sobte… apareix tota una paleta de colors!

Roger Duvoisin (autor) va publicar, originalment, aquest àlbum il·lustrat al 1956, on ens parla sobre els colors, la imaginació i el compromís.

Resultat d'imatges de La Casa de les Quatre Estacions(Ed. Alba)

A partir de sis/set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *