La crida de l’aiguamoll

“Un dia una parella troba el petit Boris sol i abandonat en un aiguamoll. Feia temps que volien tenir un fill i, aleshores, decideixen endur-se’l i fer-se’n càrrec. No els importa que en Boris tingui brànquies com un peix i els ulls més grossos que els altres nens. En Boris creix feliç amb la seva família fins que un dia sent l’olor de l’aiguamoll i, atret per aquesta olor, s’hi adreça tot pensant com hauria estat la seva vida si s’hagués quedat a l’aiguamoll. Potser seria més feliç vivint entre els seus semblants?, es pregunta en Boris. Per estimar-nos, ens hem d’assemblar?”

Davide Calì (autor) i Marco Somà (il.lustracions) ens presenten aquesta història, amb unes il.lustracions magnífiques, per reflexionar sobre d’on som, d’on venim, el lloc que ens estimem i el significat de l’amor i de la família.

2n premi del Sharjah Exhibition for Children’s Books Illustrations 2017.

Resultat d'imatges de l: La crida de l'aiguamoll (Ed. Takatuka)

A partir de deu anys.

http://www.takatuka.cat/pdf/P%E1ginas%20web%20La_crida_aiguamoll.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *