Què veus?

“El cotxe dels pares s’allunya i el protagonista ha d’enfrontar-se a la crua realitat. Haurà de passar una setmana de les vacances amb l’oncle Horaci, una espècie de llop de mar que viu en un far i que parla amb els crancs. Això vol dir una setmana sense amics, sense tele, sense bici, en un lloc on no hi ha res de res. Res, llevat de l’oncle Horaci, i les onades del mar, els crancs, la sorra, el cel, les plantes, el vent, els núvols…”

Stéphane Sénégas (autor) ens convida a reflexionar a partir de la frase de Flaubert que encapçala el llibre: «Perquè una cosa sigui interessant només cal mirar-la una bona estona»,  i d’unes magnífiques il.lustracions que ens transmeten la riquesa d’un paisatge marí en constant transformació durant el curs del dia i els canvis de temps.

Resultado de imagen de que veus senegas takatuka (Ed. Takatuka)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *