La primavera ja és aquí!

Albert Asensio (autor) ens presenta la col·lecció “Les estacions” on podem veure a cada llibre els mateixos espais i personatges. Si tens els quatre llibres oberts per la mateixa plana pots veure i llegir els canvis a la natura.

El protagonista és un esquirol que se n’adona dels canvis del bosc on viu i a cada pàgina dels quatre llibres es veu la mateixa escena però segons l’època de l’any. Així veiem que els hi passa als cirerers, a les orenetes, a les flors, als óssos, als eriçons, etc.

Resultado de imagen de hivern ja es aqui joventut  Resultado de imagen de hivern ja es aqui joventut    Resultado de imagen de hivern ja es aqui joventut

Resultado de imagen de hivern ja es aqui joventut (Ed. Joventut)

A partir de quatre anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *