El viatge

Com explicar a un nen el que se sent en haver de fugir de casa per la guerra?  El relat en primera persona del tortuós periple que emprendrà una família per escapar dels horrors de la guerra i intentar trobar un lloc en el qual formar una nova llar, evitant la gran quantitat de perills que aguaiten en cada pas del camí.  Els ulls d’un nen ens guien a través de la foscor a la recerca dels colors d’un futur millor.

Francesca Sanna (autora) transmet al lector, de manera subtil però contundent, la resistència de l’esperit humà davant l’adversitat i el meravellós poder de l’esperança. Ens diu que aquest llibre és un collage de totes les històries personals que cada dia apareixen a les notícies sobre els immigrants o els refugiats. I vol mostrar la immensa força dels seus protagonistes.

Aquest llibre ha guanyat el Premio de la Sociedad de Ilustradores de N.Y., 2015, i el Premi Llibreter 2016.

Traducció: Anna Gorina

Resultat d'imatges de el viatge sanna (Ed. Impedimenta)

A partir de deu anys.

One thought on “El viatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *