El Cocodril enamorat

Des de fa temps el Cocodril està intranquil. A vegades té fred, a vegades calor, a vegades està molt trist i d’altres està tan content que voldria abraçar el món sencer. Està clar: el Cocodril està enamorat. Però té un problema…

Daniela Kulot (autora) ens presenta una història amb situacions plenes d’humor amb les que el Cocodril procura que ambdós es trobin i així la Girafa pugui percebre el seu interès per ella. Però l’atzar s’encarrega de frustrar aquests encreuaments de mirades i de somriures, tan necessaris perquè sorgeixi l’espurna de l’amor.

Amb un llenguatge senzill i proper, l’autora ens parla de les sensacions i emocions que es produeixen quan un s’enamora.

 (Ed. Kalandraka)

A partir de cinc/sis anys.

Resultado de imagen de cocodrilo enamorat kalandraka

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *