El meu amic extraterrestre

Un nen extraterrestre ha arribat d’intercanvi a l’escola d’en Tomás. El pobre no entén massa bé com funcionen les coses a la Terra i se sorprèn constantment d’alguns comportaments, com aquell dia al pati que un nen més gran intimidava un de petit perquè li donés el seu entrepà, o aquell altre que els amics d’en Tomás reien d’un company que jugava amb les nenes…

Ingenu, l’extraterrestre pregunta tota l’estona a en Tomàs el perquè d’aquests comportaments. Però què empipador, aquest extraterrestre! Per què això?, Per què allò?… Per què pregunta tantes coses el seu amic? En Tomàs ja té ganes que se’n torni al seu planeta! Les coses sempre han estat així aquí, i no hi ha res a fer per canviar-les… O potser sí?

Podria en Tomàs canviar les coses si s’ho proposés?

Rocio Bonilla (text i il.lustracions) ens explica una història que ens ajudarà a reflexionar sobre la responsabilitat dels nostres actes i dels nostres silencis, i sobre la necessitat de no deixar que els altres pensin per nosaltres.

Resultado de imagen de meu amic extraterrestre (Ed. Beascoa)

A partir de sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *