Els imaginaris

En Rudger és el millor amic de l’Amanda. En Rudger no existeix. És l’amic imaginari de l’Amanda, vingut d’un món imaginari, que potser és més a prop nostre del què ens pensem, per què, quin és el lloc per excel·lència on es reuneixen personatges imaginaris? Però ja sabem que en les aventures, en els moments més perfectes apareixen personatges malvats, el senyor Bunting. Alguns diuen que Bunting s’alimenta d’amics imaginaris, i sembla ser que ha flairat a en Rudger.

A.F. Harrold (text) i Emily Gravett (il.lustracions) ens expliquen una història extraordinària sobre la pèrdua, la companyia i la identitat.

Traducció: Xavier Pàmies

Resultado de imagen de els imaginaris (Ed. Blackie Books)

A partir d’onze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *