Petita a la jungla

La Petita és una mica que viu a la jungla i li encanta, però a vegades és massa petita per fer segons quines coses. Un dia es proposa pujar fins l’arbre més alt, sense ser conscient de tots els perills que corre aconsegueix la seva fita!

Com més petit ets, més grans són les teves aventures i més emocionants els reptes.

Marta Altès (autora) ens presenta amb humor aquest magnífic llibre. Les il·lustracions fantàstiques i molt acolorides complementen el text a la perfecció i ajuden a entendre què li passa a la mica sense que ella en sigui conscient.

Resultado de imagen de Petita a la jungla (Ed. Blackie Books)

A partir de sis anys.

Resultado de imagen de Petita a la jungla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *