El noi que nedava amb les piranyes

“Arran del tancament de la Drassana Simpson, l’oncle Ernie es queda sense feina, però aviat se li acut una idea per continuar guanyant-se les garrofes: convertirà casa seva en una fàbrica d’enllaunar peix. I així es posa a soldar, doblegar, omplir i precintar llaunes. A l’Stan, el nebot de l’Ernie, no li agrada gens aquesta nova vida de sorolls i d’estrés i decideix fugir amb una companyia de fira ambulant que s’ha instal·lat al poble. El viatge li canviarà la vida, i a més a més coneixerà el gran Panxo Pirelli: l’home que neda amb les piranyes!”

El David Almond (autor) ens explica una història on barreja l’aventura, l’humor i la intriga ambientada en el fantàstic món del circ on tot és possible que passi. Utilitza un estil lleuger, distret i sorprenent, amb jocs de paraules i preguntes contínues al lector, ficant-nos de ple en la història. Va ser guardonat pel Premi Hans Christian Andersen 2010.

Les il.lustracions són de l’Oliver Jeffers i la traducció de la Bel Olid.

Resultat d'imatges de El noi que nedava amb les piranyes (Ed. Bambú)

A partir d’onze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *