El llop fa vaga

Mentre tres porquets es dediquen a preparar les seves noves cases (una de palla, una de llenya i una de maons), arriba una notícia esfereïdora: el llop fa vaga perquè està cansat de fer sempre de dolent! Els personatges del conte estan absolutament desconcertats! Què faran les cabretes? I la Caputxeta? I els nens? Què faran els nens sense un llop que els espanti en els contes? Els personatges convoquen una assemblea extraordinària per resoldre aquesta situació. La cosa no pinta gens bé…

Christophe Pernaudet (text) i Sébastien Chebret (il·lustracions) ens expliquen aquesta història que capgira les regles del joc dels contes tradicionals.

Resultado de imagen de llop fa vaga (Ed. Joventut)

A partir de sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *