Un monstre em ve a veure

“Tot comença quan en Conor O’Malley, que té tretze anys, es desperta a les 12.07 de la nit i a la finestra de la seva habitació apareix un monstre  que sempre ho fa quan la seva mare inicia una nova tanda de quimioteràpia. El teix del jardí ha pres forma de monstre i li proposa que ell li explicarà tres històries i a canvi el noi li explicarà, al final, una sola història: que serà la veritat, aquell pensament ocult que ell no s’atreveix a vocalitzar i que el paralitza”.

A partir d’una idea original de l’escriptora anglesa Siobhan Dowd, morta  als 47 anys víctima d’un càncer, l’escriptor americà Patrick Ness   ens presenta una novel·la commovedora, on es parla de la pèrdua, del dolor, de la tristesa, de la desesperació, de la por i de la culpabilitat des de la mirada d’un nen.

Les il·lustracions de Jim Kay són magnífiques i d’una gran força.

Traducció: Ferran Ràfols.

Resultado de imagen de un monstre em ve a veure (Ed. Sembra)

A partir de dotze/tretze anys.

Clicant a sobre de la imatge es pot llegir el primer capítol.

Juan Antonio Bayona, director de “El Orfanato” o “Lo imposible” ha fet l’adaptació al cinema d’aquesta novel·la.

One thought on “Un monstre em ve a veure

  1. Keku

    A casa ja l’hem llegit tots. Ens hem fet un fart de bramar i ens ha encantat. Es llegeix molt ràpid, el recomano a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *