Óssos

“Un dia calorós d’estiu, dos óssos, pare i fill, decideixen anar a nedar. El camí fins el riu serà ple d’obstacles que hauran d’anar passant i que el petit veurà com l’oportunitat de mostrar al pare que és capaç de prendre la iniciativa per tal d’impressionar-lo. El pare sempre serà allà, observant, ajudant, abraçant quan faci falta…”

Sean Taylor (text) i Emily Hughes (il.lustracions) ens presenten una aventura  que parla de la valentia, de tenir reptes i de prendre consciència dels propis límits. On posar a prova les ganes de superació i on disfrutar de la complicitat de l’altre, del joc i de la companyia, en un context on la natura convida a ser lliure.

Resultado de imagen de ossos de sean taylor (Ed. Libros del Zorro Rojo)

A partir de cinc anys.

Resultado de imagen de ossos de sean taylor  Resultado de imagen de ossos de sean taylor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *