Digue-l’hi a la mare, digue-l’hi al pare

“Avui plou i toca quedar-se a casa. Sort que en Martí té uns pares fantàstics i mai li diuen no. I és que estan molt ocupats i volen aprofitar el dia per fer mil coses. Així que en Martí també l’aprofitarà, i molt… Com pot acabar un dia de malifetes en llibertat?”

Cristina Petit (text) i AntonGionata Ferrari (il.lustracions) ens expliquen una història molt divertida amb un claríssim missatge adreçat als pares que viuen al marge de tot allò que fa el nen a casa mentre ells van fent la seva feina o simplement estan per les seves coses.

Les il·lustracions són molt expressives i divertides.

Resultado de imagen de Digue-l'hi a la mare, digue-l'hi al pare (Ed. Animallibres)

A partir de set/vuit anys.

Resultado de imagen de Digue-l'hi a la mare, digue-l'hi al pare

Clicant en aquest enllaç podreu llegir les primeres pàgines.

http://www.animallibres.cat/tl_files/pdfs/fragments/Digue-lhi-a-la-mare-digue-lhi-al-pare_FR.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *