Faules del Llibre de les Bèsties

“Temps era temps, en un bell prat es van reunir tota mena d’’animals per triar rei. No cal dir que les discussions  van ser llargues i de vegades tenses i tot, però, finalment el Lleó va ser elegit i tothom ho va acceptar amb més o menys entusiasme o resignació; tothom no, perquè la Guineu, des de bon començament, va embolicar la troca i va començar a fer intrigues per aconseguir un poder que no li havia estat donat. Val a dir que no se’n va sortir i que al final va ser víctima dels seus enganys”.

En Pere Martí i Bertran ha fet l’adaptació i selecció de 14 faules del Llibre de les Bèsties de Ramon Llull (que va escriure fa més de 700 anys), en el qual els animals actuen com si fossin persones. També hi ha una petita biografia de Ramon Llull. Les il.lustracions són de la Maria Espluga.

1498119 (Ed. Barcanova)

A partir de nou/deu anys.

També destaquem la versió que han fet l’Anna Obiols (text) i el Subi (il.lustracions).

116553_Cub6_LlibreBesties_Bl (Ed. Baula)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *