El vol de la oreneta

“Un bon dia en Seydou, fa una cosa gairebé impossible: es cola en un avió i se’n torna a l’Àfrica. Però no ho fa perquè no estigui bé a Barcelona, amb els seus pares adoptius. Ho fa perquè l’Amina, una amiga seva de la infantesa, li ha dit en un email que el vol veure de veritat. Per què li demana que hi vagi, l’Amina? Aleshores per a en Seydou comença una gran aventura. Un viatge en solitari pel seu país, Mali, que li farà viure moltes emocions. I que l’enriquirà i el farà gran”.

“Les orenetes sempre tornen al seu lloc predilecte”.

Amb aques novel·la en  David Cirici ens explica una aventura increïble, un viatge intel·ligent i ple d’emocions que ens farà créixer.

Les il.lustracions són de la Raquel Marín.

 (Ed. Cruïlla)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *