Brujarella

“Brujarella és una bruixa que viu al bosc de Terragrís, juntament amb altres bruixes que també tenen nom curiosos com Viejarella, la bruixa més vella. Brujarella és la més neta i polida de totes però un dia descobreix que algú li ha robat un mitjó. Aquest serà l’inici d’una recerca detectivesca en la que participaran, a més a més de les altres bruixes, diversos personatges com un llop poeta o un pingüí. Això la portarà fins a la mansió del marquès de Grenouille per tal de resoldre l’enigma.
La historia es complica quan descobreixen que totes les granotes, també han desaparegut i és ben sabut que els granotes són un ingredient bàsic per elaborar les pocions màgiques.

Iban Barrenetxea (autor i il.lustrador) ens parla de les coses importants de la vida amb sentit de l’humor: l’amistat, l’amor propi i uns mitjons.

brujarella (Ed. Thule)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *