El maravilloso sombrero de María

Satoshi Kitamura (autor i il.lustrador) ens explica la història de la Maria, una nena a qui agraden els barrets però que no té diners per comprar-ne. Se’ls mira a l’aparador de la botiga i somia amb tenir-ne un de ben bonic. El botiguer li mostra a la Maria una caixa que conté el barret més fi que s’hagi fabricat mai i la desafia a imaginar-se’l.
Es tracta d’un barret invisible que es pot transformar en allò que la nena vulgui. La Maria torna a casa i de camí fa múltiples proves amb el seu nou barret, fins que s’adona que hi ha altres persones que també tenen el seu barret especial: Un nen en monopatí té un barret de cotxe de fórmula1, un home amb paraigua porta un camp de golf, dos nois que juguen tenen barrets de dinosaures, etc.

Un llibre que ens ajuda a entendre el poder meravellós de la imaginació.

 (Ed, Océano Travesía)

A partir de set anys.

maria 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *