El silbido del lobo

Com si fos una pel·lícula d’intriga, Bjorn Rune Lie (autor) ens explica la història d’un llop urbà, dibuixant i lector de còmics, que un bon dia decideix posar-se la samarreta de superheroi i lluitar contra el mal. El que el fa decidir a convertir-se en defensor dels més desvalguts és quan descobreix que uns mafiosos (són els tres porquets) tenen la meitat de cases de la ciutat i es dediquen a especular i maltractar els seus llogaters.

Un llibre molt original que té elements de còmic, àlbum il·lustrat i tocs cinematogràfics. Un petit homenatge als còmics de superherois.

Resultado de imagen para el silbido del lobo (Ed. Barbara Fiore)

A partir de deu anys.

Resultado de imagen para el silbido del lobo   

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *